Privacy- en cookiebeleid

 

Anscreatief hecht waarde aan het vertrouwen dat onze gebruikers en klanten in ons stellen wanneer ze ons toegang geven tot hun persoonsgegevens. In dit privacy- en cookiebeleid wordt beschreven wat we doen om dat vertrouwen te behouden en die gegevens te beschermen.

Persoonsgegevens 
Anscreatief verwerkt persoonsgegevens. Indien u gebruik maakt van onze webwinkel verstrekt u een aantal persoonsgegevens die nodig zijn voor een goede administratie. Het gaat hierbij om de volgende gegevens:
•    Voor- en achternaam
•    Geslacht
•    Adresgegevens
•    Telefoonnummer (optioneel)
•    E-mailadres
•    Bankrekeningnummer (IBAN nummer)
•    KvK nummer en/of btw-nummer (optioneel voor zakelijke klanten)

Anscreatief heeft deze gegevens nodig voor de volgende doelen: 
•    Leveren van artikelen 
•    Afhandelen van facturen en betalingen
•    Verzending van nieuwsbrieven wanneer u zich hiervoor aanmeldt. 
•    Wanneer hiertoe een wettelijke plicht bestaat

Bewaartermijn van uw gegevens
Anscreatief zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is. De bewaartermijn is langer dan tien jaar, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft. Deze bewaartermijn hanteren wij uit service oogpunt omdat er soms vragen zijn over eerder geplaatste bestellingen.

Delen van uw persoonsgegevens
Anscreatief verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk is voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Uw gegevens worden gedeeld met de volgende partijen:

•    Mijnwebwinkel (voor het afhandelen van bestellingen en facturen)
•    Mollie (voor het afhandelen van betalingen)
•    Rabobank (voor het afhandelen van betalingen)
•    Google Analytics (voor het verzamelen van statistische gegevens)
•    Post.nl (voor de verzending van bestellingen)
•    Facebook (voor het delen van informatie)
•    Belastingdienst en accountant (vanwege een wettelijke plicht)

Cookies en websitegebruik
De webdiensten van Anscreatief gebruiken uitsluitend technische en functionele cookies.  Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze webwinkel wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die we gebruiken zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de webwinkel. U kunt zich afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop onze website op uw scherm verschijnt. Verder worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van de webwinkel.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@anscreatief.nl. Verzoeken zullen binnen 2 weken behandeld worden.

Beveiliging
Anscreatief neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer het vermoeden bestaat dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of aanwijzingen van misbruik van door ons vastgelegde gegevens, kunt u contact opnemen via info@anscreatief.nl

Klachten
Indien u klachten heeft over ons privacybeleid kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

© 2006 - 2018 Anscreatief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.